Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
ERGONOM
Modern formavilág, tökéletes kényelem, tartós használati érték...
Az ERGONOM egy korszerû, a számítógépes irodatechnika minden igényét kielégítô operatív irodabútor, de legfôképp ergonómikus.
Karakterét a markáns, mégis könnyed csôlábak és azok légiesnek ható felfogatása adja meg. Az ERGONOM modern formavilága mellett tökéletes kényelmet biztosít használójának.

A bútor formai kialakítása, méretei megbízhatóságot, és tartós használati értéket képviselnek.
Az ERGONOM a legjobb választás az ügyfélszolgálati munkát végzô munkatársak részére. Változatos íróasztal kínálata és attraktív paravánjai révén ügyfélfogadó terek és „call-centerek” minden igényt kielégítô csoportos munkahelyei alakíthatók ki.
Ergonóm összeállítás_240.jpg


Az ERGONOM modern megjelenésében ötvözzük a bútorlap és a fém előnyös megjelenési tulajdonságait. Az asztalok 25 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló laminált faforgácslapból készülnek. A fémlábak igény szerinti színre festhetők. A bútorcsalád a Garzon standard színválasztékával széria szinten rendelhető.


Az asztalok karakterét a masszív, zuzmós felületű, ezüst színű, fémláb adja meg. Az asztallapok sarkai lekerekítettek. A gerendázat kialakítása lehetőséget biztosít a különböző kábelek elrejtésére. A csillag alakú asztalok összekapcsolásával és a közéjük szerelhető, különböző irattartó tálcák elhelyezésére is szolgáló hangfogó (hangszigetelést biztosító) paravánok segítségével a „call-centeres” irodák minden igényt kielégítő csoportos munkahelyei alakíthatók ki.
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.