Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
Karrier témakezdőkép.jpg


A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. budapesti bemutatótermébe nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, műszaki koordinációt is végző projekt menedzser faipari mérnök munkatársat keres.


Cégcsoportunk kereskedelmi, fővállalkozói, valamint export tevékenységet folytat, melynek keretén belül Megrendelőink igényeit felmérjük, egyeztetjük, belsőépítészeti szakmai tanácsadást végzünk, ajánlatot készítünk. Kollégánk feladatai közé tartozik továbbá a megrendelések teljesítésének menedzselése, a szállítás, szerelés és helyszíni kivitelezés személyes felügyelete, ellenőrzése, a Megrendelő segítése.

A projekt menedzser faipari mérnök munkatárs feladata jellemzően a projekt teljes koordinálása az ajánlatadástól a teljesítésig, a műszaki koordináció végzése, a gyártás és gyártatás szervezése, felügyelete, kereskedelmi termékek beszerzése, szállítás és szerelés irányítása és ellenőrzése, logisztikai folyamatok dokumentálása. A munkakör alapfeltétele a vevőközpontú gondolkodás és munkavégzés, a rugalmasság és tolerancia, a műszaki érdeklődés valamint a széleskörű szakmai ismeret, tapasztalat, és az új ismeretekre való nyitottság.

Olyan kollégát keresünk, aki:

- faipari mérnök;
- előny a kommunikációs szintű német vagy német és angol nyelvismeret;
- a munkakörben felsorolt tevékenység kapcsán szakmai tapasztalattal és ismerettel bír;
- felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik (2D és 3D tervező- és rajzolóprogramok, Microsoft Office irodai programok;
- jó kommunikációs, konfliktus- és probléma-megoldó képességű;
- munkájában precíz, pontos, megbízható;
- "B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik;
- rugalmas a munkaidő tekintetében.

A munkavégzés helye legfőképp a Garzon Bútor Cégcsoport budapesti bemutatóterme, melynek címe: 1139 Budapest, XIII., Váci út 91., emellett az adott projektek helyszíne. A munkaidő naponta 8-16 óráig tart.

Ha megtetszett ez a munka, és úgy érzed, hogy kedved van hozzá, akkor ne habozz, azonnal jelentkezz és küldd el az önéletrajzodat a kadar.eva@garzon.hu e-mail címre Kádár Éva regionális kereskedelmi vezető, stúdióvezető Asszonynak címezve.


Várjuk a jelentkezésedet!

Garzon Bútor Kereskedelmi Kft.
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.