Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
NEW AGE - operatív irodabútor

Speciális megoldások, modern alkalmazások, optimális térhasználat...
A NEW AGE bútorcsaládunk asztallapjai 26 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló laminált faforgácslapból vagy rétegelt lemezből készülnek, melyek alakja többféle lehet.

A berendezés mechanikai emelőrendszerrel ellátott, melynek köszönhetően a munkalap magassága az optimális munkavégzéshez szükséges helyzetbe állítható.Newage_1szemből_340.jpg
Az asztallap magassága mechanikusan változtatható. A kényelmesen használható kézi emelővel könnyedén van lehetőségünk az optimális asztallapmagasságot beállítani akár ülő munkát végzünk, akár állva dolgozunk.
Az elektromos csatlakozók tekintetében az asztallap kétféle kivitelben rendelhető.

Newage_1nyitott elektromos csatlakozóval tolótető_340.jpg
Ha Ön kedveli a különleges megoldásokat, akkor azt a változatot javasoljuk Önnek, amely teljes mértékben elrejti az elektromos csatlakozási lehetőséget. Az asztallapot elhúzva tűnik elő az e-boksz, mely minden szükséges csatlakozó egységet tartalmaz.

Az általános, de elegáns megoldás az asztallapba süllyesztett formatervezett alumínium energia-egység, melynek minden részlete finoman kidolgozott.

Newage_1nyitott elektromos csatlakozóval oldalról_340.jpg

Az alumíniumból készült elegáns kiegészítők széles választéka támogatja az irodai munka minden fázisát, segít kellemes környezetté varázsolni a munkahelyet. A berendezés ezekkel válik teljessé, és egy egységes, rendezett képet lehet alkalmazásukkal kialakítani. A paravánra helyezhető dokumentum tartó biztosítja az irodai anyagok optimális elhelyezését.
Newage_nagykép_340.jpg
A NEWAGE asztalokhoz az egységesített irodai szekrényekből és konténerekből lehet színben és funkcióban megfelelőt választani.
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.