Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
2020 logó 530_150.jpg
SAJTÓKÖZLEMÉNY
KAPACITÁSBŐVÍTÉS A GARZON BÚTOR ZRT. - NÉL

A Garzon Bútor Zártkörűen Működő Részvénytársaság termelési kapacitásának bővítésébe kezdett az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból a 2020 program keretében elnyert 351,92 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.
A Garzon Bútor Zrt. nagy ívű múltra tekint vissza. A cég alapítása óta mindig élenjárónak számít a hazai bútorgyártás terén, és fontos szerepet tölt be a hazai bútorellátásában. A projekt fő megvalósítási helyszíne Tamási, ezen felül a székesfehérvári üzem csarnokának korszerűsítése is az elnyert pályázat keretein belül történik. A megítélt támogatás segítségévelmagas automatizáltságú alkatrészgyártáshoz szükséges CNC, precíziós és nagy tételben végzett vágási feladatokhoz fűrész és lézerkivágó, illetve gyártást kiegészítő eszközöket (elszívó, csavarkompresszor, targonca), acél munkadarabok megmunkálásához szükséges porfestő rendszert, valamint tervezésautomatizáló, termelés és vállalatirányítási szoftver, és ezen hálózatok összekötéséhez szükséges (hardver és szoftver) eszközöket kíván beszerezni a megítélt támogatás keretein belül.

Korábbi fejlesztéseink és a most tervezett beruházás eredményeként a Garzon Bútor Zrt.-nél az új gépeket integrálni tudjuk a meglévő vállalatirányítási rendszerünkbe. A technológusok által megrajzolt és gyártásba adott alkatrészek a vállalatirányítási rendszeren keresztül azonosítva kerülnek gyártásba, mely azonosításhoz a gépek már a szükséges megmunkálási programot rendelik hozzá. A termelőgépekről olyan adatok csatolhatók vissza, amelyek automatizáltságuk révén átfogó képet adnak a gyártás irányításához és segítik a különféle döntési folyamatokat.

A társaság a fejlesztés eredményeképpen a jelenlegi termelési kapacitását tudja bővíteni, valamint a fejlesztés eredményének köszönhetően jelenlegi gyártósorát hatékony, korszerű, ezáltal energiahatékony berendezésekkel egészíti ki. A folyamatban lévő és jelenleg tervezett beruházás megvalósítása lehetőséget biztosít a Garzon Bútor Zrt. számára arra, hogy a piacra egyre inkább jellemző egyedi gyártás a sorozatszerű gyártás hatékonyságával tudjon megvalósulni.A fejlesztés eredményeként a vevő rövidebb időn belül jut az általa megrendelt termékhez, a társaság pedig a jelenlegi megrendeléseken felül újabbakat képes vállalni a megnövekedett kapacitásnak köszönhetően.


További információ kérhető:
Nagy Lajos, vezérigazgató,
Elérhetőségeink: telefonszámunk: +36 (22) 512 - 220 e-mail címünk: garzon@garzon.hu
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-16-2017-00468
Támogatás aránya: 47.58%
Infoblokk webre172_Garzon Bútor Zrt.jpg
Pályázati logó.jpg
351,92 milliós fejlesztés logo.jpg
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.