Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
GARZON BÚTOR CÉGCSOPORT

Nagy Alajos_4_150.jpg
Nagy Alajos
tulajdonos

Üdvözlöm Önt a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. honlapján! Kérem, engedje meg, hogy bemutassam cégünket!


Társaságunk Menedzsmentje számára legfontosabb érték a Megbízhatóság, a Minőség és a Rugalmasság. Küldetésünk, hogy hozzásegítsük Partnereinket és Munkatársainkat ahhoz, hogy otthon és a munkahelyen olyan kialakított élettérben éljenek, amely segíti személyiségük fejlődését, kiteljesedését, támogatja belső és külső harmóniájuk kialakítását.

GARZON BÚTOR KERESKEDELMI KFT. ...
… mi, a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. a szakmai hozzáértésünket, a sok éves tapasztatunkat és elkötelezettségünket a megvalósításra váró célok iránt a profizmussal öszszegyúrva nyújtunk ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatást mind a bútorozás, mind az egyedi belsőépítészeti kivitelezés terén.

… tőkeerős, 4 milliárdot meghaladó éves árbevételű, nagy bútorozói múlttal rendelkező, ISO minőségirányítási, környezetirányítási rendszert működtető, fővállalkozói, kereskedelmi és gyártói tevékenységet folytató társaság.

… piacvezető az irodabútor és egészségügyi bútor értékesítésben, de igazán öt fő stratégiai területen végez belsőépítészeti kivitelezést, bútorozást

… minőségi beszállítói kapcsolatrendszerét megerősítve - a folyamatos nagy volumenű beszerzéseinek köszönhetően - a megrendeléseket VERSENYKÉPES ÁRON tudja teljesíteni.

… nyitott az aktualitásokra, a rendkívüli, speciális egyedi igényekre. Kreatív és az újdonságokra fogékony tervezői és kivitelezői csapattal rendelkezik.

… évtizedes múltú irodabútor beszállító a központosított közbeszerzésben!

… Budapesten exkluzív, modern, nívós bútorstúdióban, országszerte számos Márkaképviseleten keresztül felkészült szakemberekkel kínálja termékeit és várja az újabb, kihívást jelentő feladatokat!
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.