Iroda_248_62.jpg Egészségügy_248_62.jpg Education_246_60_.jpg Hotel_246_60_.jpg
 
GB_mini.gif Román zászló_30.jpg DE_mini.gif FR_mini.gif
ISO_9001_kicsi.jpg
ISO_14001_kicsi.jpg
Copyright ˆ 2001-2014
Garzon Bútor Cégcsoport
GARZON BÚTOR KERESKEDELMI KFT.
web_zrt.bmp

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. a Garzon Bútor Cégcsoport tagja. A társaság 2005-ben kezdte meg működését a cégcsoport székesfehérvári központjában. Tevékenysége két fő irányban határozható meg: kereskedelem és fővállalkozás.
A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. egy olyan vállalat, amely koncepcióival, termékeivel és szolgáltatásaival az irodai trendeket színesíti és tagja azon kevés cégcsoportnak, ahol egy helyen megtalálható a fejlesztés, a gyártás, az értékesítés és a tanácsadás.
A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. széles termékválasztéka optimális megoldást nyújt az iroda minden területének megtervezésére és berendezésére, valamint az azokon folyó tevékenységek hatékony kiszolgálására.

Értékesítő helyeinken törekszünk vevőink igényeinek teljes körű kielégítésére, a saját szériagyártmányainkon kívül az egyedi kívánalmakat maximálisan figyelembe vesszük. Partnereink részére a saját előállítású termékeken kívül ülő- és fekvőbútorokkal, padlószőnyeggel, világítótestekkel és minden olyan termék kínálatával, amely az irodai munkát segíti, rendelkezésre állunk.

Fővállalkozói tevékenységünk kapcsán project-előkészítés és kivitelezés tekintetében 15-20 fő faipari mérnök végzi az irányítási, koordinálási munkálatokat.

Export piacaink közül az osztrák, német, angol, szlovák, dán és a román piacot kell megemlíteni. Ezekre a helyekre leginkább szállodai, egészségügyi valamint irodai bútorokat szállítunk. Jelentős mennyiséget képvisel export megrendelés-állományunkban az üzletberendezés és a lakossági konyhabútor is.
A vállalat menedzsmentje nyitott az aktualitásokra, a rendkívüli, speciális egyedi igényekre, és mindezek megvalósítását tűzte ki célul. Kreatív, az újdonságokra fogékony tervezői és kivitelezői csapattal rendelkezik. Ez a sokoldalú team a záloga annak, hogy Megrendelőink igényeinek megvalósítást sikerre vigyük.
Infoblokk webre172_Garzon Bútor Zrt.jpg
Pályázati logó.jpg
351,92 milliós fejlesztés logo.jpg
8000 Székesfehérvár, Bakony u. 4. Telefon: +36 22 512 220, Fax: + 36 22 329 403, e-mail: garzon@garzon.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.